Följ utvecklingsarbetet med Hbl+ och Hbl.fi

Okategoriserad

Designpriser, också till oss

28 sep , 2012, 08.53 Maija Hurme

 

I går kväll delades SNDS designpris för 2011 ut i Köpenhamn. Flest pris kammade de stora tidningarna som Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Helsingin Sanomat in. Bland annat premierades redesignen av bilagan Nyt. Vi på Hbl fick ta emot hedersomnämnanden, award of exellence. Niklas Meltios reportage De gömda flyktingarna, formgivet av Björn Heselius, och året-som-gick-helheten där man fick följa med hur en bebis växer upp under ett år av Tor Wennström och mej fick pris. Så vi är nöjda och glada. Men det roligaste var att se de olika vinnande bidragen, så mycket fantastisk design på en gång leder nästan till magont.

Hela listan finns här.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *