Följ utvecklingsarbetet med Hbl+ och Hbl.fi

Hbl+,Okategoriserad

Bara det är betalt så …

6 sep , 2012, 10.05 Johanna Lindfors

 

Det här med prissättning och betalmodeller, inloggningar och registreringar är rena rama djungeln då det gäller digitala tjänster. Redan från början har det stått klart att Hbl+ blir en betalprodukt och ska ingå i den digitala prenumerationen som Hbl erbjuder. För tidningsprenumeranter är det fråga om några enstaka euro per månad, medan icke-prenumeranter betalar lite mer.

Men det ska också gå att beställa enbart på Hbl+, både i form av enskilda nummer och som fortlöpande prenumeration. Och det ska vara enkelt att göra via mobilen, webben och plattan – annars tappar vi tålamodet.

Men det finns läsare som tycker att vi krånglat till det alltför mycket. Det fick vi erfara senast i dag då ”herr Anton Hemnell” mottog ett till honom adresserat brev på posten. Den trogne kunden hade promenerat in på banken dagen innan, betalat in summan för en månatlig digital prenumeration på kontot, och bifogat kvittot över betalningen i kuvertet. Anton kunde därmed lägga in flera läsdagar för kunden som nu kan fortsätta läsa sin e-tidning över nätet varje dag.

Underskatta aldrig det som tidigare fungerat.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *