Följ utvecklingsarbetet med Hbl+ och Hbl.fi

Okategoriserad

Kvällsrapport – måndag

23 maj , 2011, 20.09 Johanna Lindfors

 

Slutspurten den här veckan började med att tågen stod stilla, Jocke blev försenad och chefen fick spysjuka. Förmiddagen gick åt att utbilda den första gruppen reportrar som nu börjar jobba i det nya systemet.

Lunchrasten gick åt att diskutera en viss font som envisas med att orsaka problem i webbläsaren Internet Explorer 8.

Eftermiddagen gick åt att fixa buggar, kontaktformulär, annonskampanjer, bloggar och hundraelva andra saker. Och tiden bara rann iväg. Vilket kanske märks på den nuvarande sajten som uppdaterats rätt så sällan i kväll. Men försök ha överseende, snart skruvar vi upp takten!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *