Följ utvecklingsarbetet med Hbl+ och Hbl.fi

Okategoriserad

Testa, testa, testa

13 maj , 2011, 08.08 Johanna Lindfors

 

Man kan aldrig testa för mycket, tjatar vår konsult och skickar några skräckexempel på mindre lyckade lanseringar per mejl. Listan på detaljer som ännu måste åtgärdas är rätt lång, men betas av i rask takt av de skickliga kodarna.

Sajten ska inte enbart ge ett bra intryck utåt sett, utan måste även vara användarvänlig för de som ska fylla den med innehåll. Det ska gå att beskära bilder, redigera första sides-puffar, poängsätta recensioner, kategorisera, ställa in publiceringstider, ortbestämma …

Och så ska det förstås fungera.

”Ursäkta att jag tjatar om detta, men det är så mycket som ska fungera när en ny sajt lanseras och så mycket som kan gå fel.”

Vi lyssnar och fortsätter testa.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *