Följ utvecklingsarbetet med Hbl+ och Hbl.fi

Okategoriserad

T minus [classified]

10 maj , 2011, 15.43 Joakim Ekroos

 

Vi börjar närma oss slutrakan nu. Ett datum för lansering har slagits fast, och arbetshypotesen är att tidtabellen håller.

Jag kan inte ännu offentliggöra när lanseringen kommer att ske, vi har bestämt att hålla deadlinen intern ända tills ca. en vecka före launch.

Det finns fortfarande mycket som måste göras, men om vi inte stöter på nya och oväntade problem har vi goda chanser att hålla vår deadline.

Ursinnig slutspurt börjar nu!

Läs också

3 kommentarer

 1. Miika skriver:

  Låt mig gissa: 1.1.2012? Nej men antingen så är det innan semestrarna och således 1.6.2010 eller så är det efter semestrarna och 1.8.2010.

  Komigen, lite mer tillit till ert arbete och tidsuppskattning får ni allt ha och säga ett datum. Har man sagt a så får man säga b.

  Sedan om det drar över några dagar hit och dit är sak samma. Man kan ju allt säga vad man siktar på.

 2. Joakim Ekroos skriver:

  Morjens Miika.

  Nja, inte finns det väl någon regel som säger att man måste säga b efter a. Anyway, en av dina gissningar var väldigt nära sanningen. Inte 1.1.2012, så mycket kan jag avslöja.

 3. Miika skriver:

  Inte måste man säga det men samtidigt, var ligger faran med det? Det är en del av utvecklingsarbete att saker och ting inte alltid går så som man tänkt sig. Och min åsikt är att en utvecklingsblogg bör ta upp sådant med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *