Följ utvecklingsarbetet med Hbl+ och Hbl.fi

Okategoriserad

Sajten har börjat leva

20 apr , 2011, 20.32 Johanna Lindfors

 

Nu när vi klarat valet ligger allt fokus på nya sajten igen. Inte för att arbetet har stått stilla, tvärtom, våra webbutvecklare har slitit hårt med att få sajten färdig för testbruk. Och nu är den det! Nästa vecka ska en testgrupp få utvärdera funktionerna och upplägget.

Pdf och Photoshop-filerna har äntligen fått liv och sajten går att klicka på, en häftig upplevelse för en som följt kodandet från sidan. Frågan ”hur ska det här fungera?” återkommer dagligen och tvingar oss till mer och mindre logiska resonemang.

Nu gäller det bara att börja fylla sidorna med innehåll. Antagligen har webbutvecklar-Joakim tröttnat på artikeln ”Vasa hovrätt läggs inte ner” som toppat sajten den senaste månaden. I dag såg han därför till att lära mig hur man jobbar i Drupal. Det har blivit dags att börja producera nyheter.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *