Följ utvecklingsarbetet med Hbl+ och Hbl.fi

hbl.fi,innehåll

Nu ställer vi frågor om innehållet

24 mar , 2011, 16.42 Johanna Lindfors

 

”Häll aldrig gammalt vin i nya flaskor”, manar mediekonsulten Juan Señor. Det ska vi hålla oss från att göra. Samtidigt som webben genomgår en designreform passar vi på att se över innehållet på sajten.

För några veckor sedan snurrade en webbenkät gjord av Interquest på sajten. Den är årligen återkommande, och kollar främst profilen på våra besökare. Några öppna frågor fanns, och i svaren efterlystes bland annat snabbare (men samtidigt djupare) nyheter, bättre nedladdningshastighet och mer innehåll på sajten. Ris fick vi för att ”till och med Iltalehti är snabbare med att få ut nyheter” och att ”språket är dåligt”. Men så fick vi också läsa att vi ”rockar fett” 🙂

Nästa stora undersökning handlar enbart om nya hbl.fi. Inom de närmaste dagarna skickar vi ut en e-postenkät bland slumpmässigt utvalda prenumeranter. Enkäten innehåller ett 20-tal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. De allra flesta frågor besvaras genom kryss-i-rutan, några öppna frågor finns.

Vill du också svara på enkäten och samtidigt påverka innehållet på hbl.fi? Klicka då här och svara på frågorna.

Enkäten kommer att ligga uppe en dryg vecka.

,

Läs också

En kommentar

  1. Helena skriver:

    Nedan några länkar till exempel på seriösa och informativa websidor för nyheter. Världsnyheterna får huvud fokus och det handlar inte om ett evigt navelskådande på banala inrikes ”nyheter”. I synnerhet är analysen modigt djupgående och navigeringen är alltid logisk, intuitiv, användarvänlig.

    http://www.lemonde.fr/
    http://www.lefigaro.fr/

    Så ledsen och frustrerad över att se att HBL gång efter gång tappar måttet, det är ett enda yt-krafs och man är tyvärr tvungen att söka sig till andra media för seriös information och professionell nyhetsuppdatering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *