Följ utvecklingsarbetet med Hbl+ och Hbl.fi

formgivning,hbl.fi,innehåll

Från post-it-lappar till InDesign

22 feb , 2011, 09.45 Johanna Lindfors

 

Ingångssidan på sajten börjar vara så gott som klar – åtminstone så långt att vi överlämnat de första skisserna till kodarna som jobbar för högtryck. Jag och Björn ska nu ta itu med de olika underavdelningarna. Lokalt, opinion, kultur & nöje, sport, ekonomi och livsstil ska alla få sitt eget utseende på sajten.

Livsstil är för övrigt en kategori som vi funderat mycket på. Är det rätt benämning på en avdelning som innehåller artiklar om mat, resor, trafik, boende och längre personintervjuer?

,

Läs också

2 kommentarer

  1. Ville skriver:

    Bara en allmän reflektion: En sak jag har mest problem med i nuvarande websidan är att hitta en bestämd artikel, i synnerhet om det har hunnit gå några dagar. Senast försökte jag till en bekant länka till artikeln om listeriabakterier i fiskförpackningar, men jag helt enkelt bara inte hittade den på webben. sökord ”listeria” gav några artiklar från förra sommaren. Sökord 27.2 gav nånting från februari 2010, sök på ”matartiklar” gav ingenting, på ”lokalt” gav ingenting. Att länka till e-tidningen från 27.2 var ingen större vits, för då kom ju hela tidningen med. OK, det skulle ha gått att säga ”bläddra till sidan sex”, men det blir redan ganska klumpigt.
    Snälla, ge oss en arkivlänk där det enkelt går att bläddra bakåt efter en speciell artikel! De finns ju där någonstans i cyberlagret, det ser man ju då någon har lyckats länka till nånting.

  2. Ville skriver:

    Ja och förresten; ”Livsstil” och därmed besläktade uttryck ger mig eksem! Mat är mat, inredning är inredning, hobby är hobby, osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *