Följ utvecklingsarbetet med Hbl+ och Hbl.fi

Okategoriserad

Grattis, X3M!

24 Jan , 2011, 17.20 Johanna Lindfors

 

Vi har med intresse surfat runt på X3M:s nya sajt i dag. Det roliga är att vi tänkt lika på många punkter.

Those bastards, stjäl våra outtalade idéer som korpar, skrattade Björn. Joakim gillade det luftiga och stilrena intrycket. Det verkar de flesta här i huset göra, även om det kanske blev lite för luftigt? Trafikpilarna är i alla fall tydliga och epg-guiden är genial. Navigeringen är användarvänlig.

Kontaktrutan som visar vem som är online är också smart, beröm ska de ha!

Läs också

2 kommentarer

  1. Håkan skriver:

    Vadå bra? Halva ingångssidan är ju vit? Vilket slöseri med dyrbar screen estate.. Och bilderna så små att man knappt ser vad de föreställer? Kanske coolt (tonvikt på ”kanske”) men inte användarvänligt och knappast effektivt ur x3ms synvinkel heller.

    Första reaktionen är va i h*ke betyder det här? (Ingenting?) Och sedan bara bort, bort, bort.. (<- vink, vink)

  2. Johanna Lindfors skriver:

    En läsare frågade förskräckt om det här är något vi kommer att ta modell av. Nej, Hbl.fi ska fortsättningsvis vara en utpräglad nyhetssajt. Vad vi menade är att x3M:s sajt innehåller många bra och genomtänkta delar, även om vi har helt olika utgångslägen och syften med sajterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *